Nieuws

Fromaggista gezocht (parttime of flexi)

Als spil van de winkel is de fromaggista betrokken bij het volledige verkoopproces. Nog nooit van wrongel gehoord? Geen zorgen. Kaasmeester Gonnie zal je alles leren! Schrijf een brief waar de motivatie van afdruipt en mail naar info@kaashandelschollaert.be En wie weet: kies jij binnenkort mee kazen uit op beurzen, versnijd en verpak je ze in …

Kaashandel Schollaert in een nieuw jasje

– Du pain, du vin et du fromage – Heb je het al gezien? Onze gevel heeft een complete make-over gekregen. We hebben onze pastelgele en natuurgrijze tinten ingeruild voor een strakker duo: black and gold. De gevel springt nu meer in het oog. Een betere belichting zit daar ook voor iets tussen. Ook de …

OPENINGSUREN FEESTPERIODE

Plaats je bestelling bij voorkeur via onze website. Je krijgt een bevestiging en een bestelnummer om mee te brengen bij afhaling. Onze schotels worden met liefde en zorg bereid en dit vraagt tijd en organisatie, eens we aan onze limiet komen, sluiten we de bestellingen af! ✨✨✨ OPENINGSUREN FEESTPERIODE 2021 / 2022: KERST Ma 20.12 gesloten …

Smelt jij ook voor kaas in de oven?

Wij alvast wel! Niets beter dan een lekkere kaas in de oven op druilerige en kille dagen. Onze favoriet is de Vacherin de Mont d’Or: een unieke zachte kaasspecialiteit uit de Jura van Vaud. Deze seizoenskaas wordt al meer dan 100 jaar op dezelfde ambachtelijke wijze gemaakt en is verkrijgbaar vanaf eind september tot april. …

Winkelhier. Koop bewust. Bij ondernemers van hier.

– Beste klanten, dankjewel om bewust bij ons te kopen! – Noem het gerust winkelhieren als je volgende keer aankopen gaat doen bij ons. Want wie winkelhiert kiest er bewust voor om geld uit te geven in een zaak van bij ons. De lokale gemeenschap krijgt het immers terug. Wist je dat je met kaas kopen bij ons, …

Vacherin du Mont d’Or terug in huis

– Winterkaasje Vacherin du Mont-d’Or is er weer – Het is al volop herfst en de winter is op komst, dus hebben we de Vacherin de mont d’or terug in huis. Deze unieke zachte kaasspecialiteit uit de Jura van Vaud, wordt al meer dan 100 jaar op dezelfde ambachtelijke wijze gemaakt en is verkrijgbaar vanaf …