Nieuws

Onze visie, kort en bondig

– Welke kernwoorden staan centraal bij ons? – Als gespecialiseerde Gentse lokale ondernemer staan we erop om kwaliteitsvolle producten aan te bieden. Het liefst van al hebben we dat onze producten een biologische, eerlijke afkomst hebben en dat ze het resultaat zijn van originele ambachtlui. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk gezelligheid en genot op tafel te …

Kazen kiezen op de kaasbeurs

– Ook dit jaar was de kaasbeurs weer DIK in orde – Wij trekken geregeld naar kaasbeurzen om nieuwe kazen te proeven en om vervolgens de lekkerste specialiteiten in de winkel aan te bieden. Ook dit jaar hebben we weer een top kaasbeurs bijgewoond te Brugge. We hebben bijzonder veel kaasjes geproefd… én goedgekeurd!  We …

Geitenkazen Jacquin et Fils

– “Het zouten van de ‘Selles sur Cher’ geitenkazen van Jacquin et Fils”, 4e generatie ambachtelijke kaasmakers sedert 1947. – Voor de liefhebbers: deze geitenkaas heeft blauwe schimmels aan de buitenzijde. Ze ontstaan op natuurlijke wijze na het aanbrengen van gezouten houtskool. Dit proces zie je op de foto. De ‘Selles sur cher’ heeft een AOP-label …