Wij alvast wel! Niets beter dan een lekkere kaas in de oven op druilerige en kille dagen. Onze favoriet is de Vacherin de Mont d’Or: een unieke zachte kaasspecialiteit uit de Jura van Vaud. Deze seizoenskaas wordt al meer dan 100 jaar op dezelfde ambachtelijke wijze gemaakt en is verkrijgbaar vanaf eind september tot april. …
Fromaggista gezocht (parttime of flexi)
Als spil van de winkel is de fromaggista betrokken bij het volledige verkoopproces. Nog nooit van wrongel gehoord? Geen zorgen. Kaasmeester Gonnie zal je alles leren! Schrijf een brief waar de motivatie van afdruipt en mail naar info@kaashandelschollaert.be
En wie weet:
- kies jij binnenkort mee kazen uit op beurzen,
- versnijd en verpak je ze in de winkel,
- tover je de koelvitrine om tot een zeventiende-eeuws stilleven (waar Pieter Claesz een puntje aan kan zuigen)
- en doet jouw advies alleen al de klanten watertanden.
Download de volledige vacature!