– “Het zouten van de ‘Selles sur Cher’ geitenkazen van Jacquin et Fils”, 4e generatie ambachtelijke kaasmakers sedert 1947. – Voor de liefhebbers: deze geitenkaas heeft blauwe schimmels aan de buitenzijde. Ze ontstaan op natuurlijke wijze na het aanbrengen van gezouten houtskool. Dit proces zie je op de foto. De ‘Selles sur cher’ heeft een AOP-label …

Onze visie, kort en bondig
– Welke kernwoorden staan centraal bij ons? –
Als gespecialiseerde Gentse lokale ondernemer staan we erop om kwaliteitsvolle producten aan te bieden. Het liefst van al hebben we dat onze producten een biologische, eerlijke afkomst hebben en dat ze het resultaat zijn van originele ambachtlui.
Daarnaast proberen we zoveel mogelijk gezelligheid en genot op tafel te creëren door onze planken zelf samen te stellen & ze met uiterste zorg en liefde te bereiden.
In de winkel staan een ware ‘kaasbeleving’ en klantvriendelijkheid centraal. Onze ruime en goed gevulde toog (tussen de 250 à 300 kazen) doet de meeste klanten vanzelf al watertanden. En als er keuzestress in het spel is, dan geven we bij de kazen graag nog een woordje uitleg.
Tot binnenkort?
Kaasmeester Gonnie Schollaert